Yoyogurt се
произвежда от италианска компания основана през 2001 г. в Торино.
Само след три години собствениците стартират франчайз с кисели млека Yoyogurt и досега имат над 100 магазина, разпределени в 10 европейски страни: Италия, Испания, Австрия, Белгия, Франция, Румъния, Хърватия, Германия, Полша и Швейцария.
Киселите млека Yoyogurt се произвеждат с живи бактерии Lactobacillus
Bulgaricus . Само след три години собствениците стартират франчайз с кисели млека Yoyogurt и досега имат над 100 магазина, разпределени в 10 европейски страни: Италия, Испания, Австрия, Белгия, Франция, Румъния, Хърватия, Германия, Полша и Швейцария.
Въпреки кризата фирмата се радва на успех осигурен от безспорните качества и приятен вкус на замразените кисели млека даряващи на клиентите здравословна и нискокалорична храна .
Замразеното кисело мляко е като крем и конкурира старите сладоледи с силен вкус и висока плътност, която не е постигната със високомаслена сметана .
Киселите млека Yoyogurt се произвеждат в Сан Ремо и се предлагат в удобни и красиви опаковки за консумация на място и за пренасяне до офиси и домове.
Гарнитурата им може да е от ядки, шоколад, плодов сос, плодова салата, вафличка, гофрета, палачинка и …
Защо на хиляди километра от България предприемчиви хора продават кисели млека с полезните живи бактерии Lactobacillus Bulgaricus, а в България произвеждат менте млека с палмови масла и мас ?
Европейците купуват кисели млека за да бъдат здрави и да удължат живота си .
В България пишман - политици разрешават на престъпници - производители да ни убиват с отровни мазнини .
Два свята, единият е … !!!
ЗАЩО Yoyogurt не продава замразени кисели млека в България ?
Дали тук има пазар на вкусни и полезни храни ?
Виждате Yoyogurt магазин в Сан Ремо, Италия .
Огромният човекопоток по търговската улица осигуряват безброй клиенти .
Коментари и снимки: Владимир Йосифов, BriagNews |
От тук местните хора си купуват замразени кисели млека за обяд или за вечеря .
Удобните опаковки помагат за пренасянето със скутери .
Bacillus Bulgaricus USA
70 Greene St
Jersey City, NJ 07302
USA
Tel: +1 657 5299721
Bacillus Bulgaricus World
38 Ludgate Hill
EC4M 7DE London
UK
Tel: +44 20 83050580
Може да прочетете още тук :
Lactobacillus Bulgaricus не е постоянен обитател на дебелото черво на човека. Ако не се внася постоянно в организма чрез храна, след 10-15 дни се отмива.
Lactobacillus Bulgaricus се отличава и по това, че живее самостоятелно в прирoдата и само при млечно-киселата ферментация и в организма на хората се кооперира с някои видове пробиотични бактерии.
При тази симбиоза те взаимно се подпомагат, което довежда до многократно засилване на полезните им ефекти. Симбиозата позволява максимално да се използват много по-силните имуностимулиращи, противоракови, антибактериални, детоксикиращи, антиатерокслеротични и други полезни качества .