четвъртък, 21 януари 2021 г.

Няколко думи

 Извинете, моля! ! ! ! ! ! !

Защо никой не коментира наемодателите на заведения ? ? ?? ? ? ?
Хайде, моля, да включим тези хора в диалога ! ! ! ! !
В колко от договорите за наем на заведение е включена клауза за спазване на закони, наредби и правила, които е определила Държавата за бранш имоти ? ? ? ? ? ?
Хайде, сега, да видим, ако протестиращите заведениелози отворят без разрешение, колко от наемодателите ще изпратят предупреждение на наемателите си ? ? ? ?
АКО Държавата беше помагала и на наемодателите на заведения щеше да има яснота кой ще протестирВа, кой ще работи без маска в наето заведение, кой ще готви в кочина, кой ще спазва и кой не работното време, кой ще.....
Ако, ако, ако.
Защото има ако има недоволни. МС плаща милиони на ритнитопковци, но не освободиха наемодателите на заведения от данъци за времето на пандемия. Плащат милиони на ритнитопковци, които не могат да притичат от врата до врата, но не освободиха наемателите на заведения от наем за тротоарно право.
Държавата плаща милиони на разни приятелски кръгове, но не се интересува от хилядите наемодатели на заведения, които пострадаха точно толкова, колкото пострадаха и наемателите им. Наемодателите имат кредити. Имат сметки. Имат такси за образоване на децата си.
Какво става ? ? ? ? ?
Аха, наемодателите да се оправят сами. Наемателите да си отварят сами. Децата им да си стоят в чужбина. Клиентите да ходят в Сърбия.
Наздраве!
Пийте ретро бира и гледайте шльоков футбол. И избирайте светло бъдеще.
Няма светло бъдеще без светло настояще ! ! ! !
Без маска. Това е само грип.
Харесване
Коментар
Споделяне

Няма коментари:

Публикуване на коментар