понеделник, 18 януари 2021 г.

Защо трябва да има паркоместа за зареждане на магазини и завединя ?

 

 · Споделено с: Публично
Публично
Alexandra-Emily Kokova, икономиката на цивилизованите страни се крепи на Търговията на дребно, на износа и туризма. Първо е не туризма, а търговията на дребно. Затова там не викат ЦГМ да прецака доставчик от провинцията, който не е виждал голям град.
Защото трябва да се подпомага търговията на дребно се правят паркоместа за доставки. 50 години търговията на дребно беше акана работа и затова сме най-бедните в Европа. НЕ, не СССР ни е виновен. Ние приехме, че магазинерите имат "нетрудови доходи" и затънахме в бедността на завистници.
Бедни сме защото завиждаме на всеки искащ да спечели от труда си.
Цивилизацията става с правила, а не с наказния.
Ако наказваме производителите, защото са родени в малък град и не знаят какво е добър квартал в Европа, ще постигнем само едно - Пак ще започнем да купуваме вносни стоки. Май забравихте македноските боклуци. Братските съседи подреждаха гнили пиперки в средата и красиви пиперки на видимите места. Търговците изхвърляха една четвърт защото нямаше български производители. Това беше само преди 20 години. Само !
Толкова ли е трудно да се поиска от Кметството на Лозенец да се бори за качество на живота ни ?
Няма значение от коя партия е кмета! Вече е кмет на района. Точка. Да работи за качеството на живота тук, а не да ходи по площади и да протестира !
Моля.
Работа на кмета е да посочи на ЦГМ кои паркоместа иска да бъдат отделени за зареждане на магазини. Кмета на нашия район не трабвя да се интересува от печалбите на ЦГМ, а от нашите нужди.
Пак, моля. Любезно.
Разберете, моля, не трябва да има политическо разделение при търсенето на подобряване на живота в района. Защото така дадохме сила на онзи професор, преди 25 години, да ни отрови живота. Не беше отдавна. Помните го. Не той беше виновен, а ние.
Бъдете здрава!
Кошмарът пред магазин Дар на Златовръх продължава. Илитератът-шофьорче изкрещя в отговор: Как да заредя магазина, ма?
Къде живеем и защо ТАКА живеем...
Konsta
...
Вижте повече
Харесване
Коментар
Споделяне

1 коментар:

  1. Все още, има хора които живеят в онези времена, при които имаше кореком и на улица "Кораб планина" 6 се продаваха презервативи и превръзки, на втория етаж, в кафене. Там можеше да си купите френско сирене и истинско уиски с истински цигари.
    Този Лозенец вече го няма. Край.
    Сега сме в Европа. Всички магазини са корекоми и за да намраме стоките в тези магазини е необходимо да има паркоместа. Паркоместа.
    Преди нямаше такъв проблем защото само нямаше коли и имаше много свободни паркоместа. Затова играехме на ръбче.
    Играехме на ръбче. Софиянци знаят как се игрее. Ще поясня за новите жители на столицата. Понеже нямаше коли с топка целехме ръбчетата на тротоарите ... Нямаше коли. Повтарям.
    С голямо уважение се включих.

    ОтговорИзтриване