неделя, 7 април 2019 г.

Правилата за предоставяне Разрешение за отглеждане на домашен любимец са неразделна част от Договора за наем и описват всички допълнителни права и задължения на наемател, искащ Разрешение за отглеждане на куче или коте

Здравейте, в кои агенции за недвижими имоти предлагат, на наемодатели, Правила за предоставяне на Разрешение за отглеждане на домашен любимец ?
Правилата за предоставяне Разрешение за отглеждане на домашен любимец са неразделна част от Договора за наем и описват всички допълнителни права и задължения на наемател, искащ Разрешение за отглеждане на куче или коте.
При всяко животно се записват по-малко или повече точки от Правилата и те стават част от Договора за наем. Ако наемател отглеждащ куче или коте не спазва Правилата се приема за нарушаване на Договора за наем и се задействат защитните клаузи, изтегля се гаранцията и наемателя се поканва да освободи имота.
Хората с куче или коте са добри наематели. Те се нуждаят от Дългосрочен договор за наем. Дългосрочен!!!
Важно е да се знае, че може да има такса/премия за Разрешение за отглеждане на домашен любимец. Това не е депозит, а договорена сума, която не се връща дори да няма никакви поражения върху имота и/или обзавеждането.

#ВладимирЙосифов #блогър #инфлуенсър #анализатор #наблюдател #местенгид #услуги #маркетинг #новатор #смел #упорит #човек #имоти #реклама #София #Лозенец #Хладилника #facebook #pinterest #twitter #googlemaps #localguidelevel9 #youtube #linkedin #blogger #vladimiryosifvo

1 коментар:

  1. Точно за това започвам тази кампания.

    Може да спечеля от нея, но ще бъде полезна за много хора.

    Аз съм виждал добри Устави / Правилници на Етажна собственост, тук в София. Възможно е. Прави се.

    Участвах в съдебна битка на Етажна собственост срещу некоректен строител, който не спазва Договора за продажба на вип апартаменти. Собствениците спечелиха делото.

    Който и да е съдията, дори да е с голяма тераса, пак не може да направи нищо при добре направен Договор за наем. В Правилата, неразделна част от Договора пише, че ако има две или три Писмени оплаквания от домашния любимец на наемодателя, Договора за наем се прекратява и некоректния наемател напуска жилището, като губи депозитите, гаранцията, платените такси. Това е.

    Има начин.

    Просто трябва да се направи както трябва.

    Когато се дава под наем апартамент с Разрешение за отглеждане на домашен любимец съседите имат повече права отколкото при наемател без куче или котка.

    Да, България е странно място. Понякога Институциите правят нарочно объркване за да дразнят добрите хора. Да, така. Но аз говоря за общите случаи, където никой не иска да създава напрежение и омраза.

    Правилникът е част от Договора за наем, а Договорът за наем е защитен от Закона...

    Поздрави,#pe#pe#pet #dog #cat #home #peopleofsofia #имоти #реклама #апартамент #дългосрочендоговор #наеми #наемател #наемодател #София #идеи #съвети #възможности

    #Sofia #streetphotography

    #SofiaStreet #video

    ОтговорИзтриване