събота, 5 януари 2019 г.

Наема апартамент в София



Ако детето ви ще бъде ученик или студент в София и искате да живее в Центъра изберете района на площад Патриарх Евтимий. Тук ще учи спокойно, а не както е в Студентски град... Помислете, разгледайте карта на района и когато решите да наемете апартамент в района на Попа, обадете ми се.
Ще покажа на всички в района, че Вие искате да наемете апартамент тук, в сърцето на София. Агенции за имоти, работещи в София Център и наемодатели от района ще узнаят, че Вие искате да наемете жилище близо Кино Одеон. Опишете какъв точно искате да бъде апартамента и защо. Направете го ! Вие ще определяте правилата. Вие определяте на кого ще давате парите си !!!!
Ето, напишете тук, в
https://www.facebook.com/Sofia.Patria..., какъв апартамент искате да наемете. Хора, които харесват площад Патриарх Евтимий и разглеждат профилите ми в Социалните мрежи ще видят търсенето Ви и може да кажат на близки, колеги, приятели, съседи, брокери имоти, адвокати... Аз ще покажа търсенето Ви в профилите си в Социалните мрежи. Може да напишете какъв апартамент искате да наемете и тук, като коментар. Опитайте! Пишете! Владимир Йосифов, 089 541 7497


Няма коментари:

Публикуване на коментар