понеделник, 23 декември 2019 г.

На живо. 23.12.2019 година, 12:00 часа.
Както всеки понеделник, темата е #VR50plus. Говоря как, ползвайки VR технологии, мога да съм полезен на наемодатели над 50-60 години да имат добър наемател.
Пазар имоти се променя и собствениците на имоти ще спечелят повече ако познават какви са промените. Моята задача е да покажа как млади наематели разглеждат оферти на имоти без да губят време в обиколки на имоти.
VR оферти на имоти може да са много полезни на наемодатели - възрастни хора защото няма да се налага да се уморяват с десетки огледи. Ще покажат най-добрите качества на имота си. И когато Договорът за наем бъде подписан ще получават, веднъж месечно, картина 360 градуса на имота без да се срещат с наемателите.
Разглеждането на снимки360 и видео360 е лесно. Важно е възрастните собственици на имоти да са уверени, че ще се срещнат с човек, който ги разбира и търпеливо ще обяснява какво да направят за да участват.
Просто е, след няколко опита ще можете да разглеждат снимки и видео като движат картината само с докосване на екрана с пръста си.
VR технологията е интересна, за стотици милиони по света, защото увлича хората да участват при гледането на избрани от тях #снимки360 и #видео360.
Участието е приятна възможност за възрастните хора да се почустват активни при даването под наем на апартамента, офиса, магазина или заведението си!
Довиждане до 30 декември 2019 година,
Владимир Йосифов,
брокер имоти в Агенция за недвижими имоти Broker360.
Задавайте въпроси: v.yosifov@broker360.bg.; +359 895 417 497,
Viber или чрез опцията обаждане в съобщения на facebook/Mestopolojenie.Sofia.
Елате в офиса: бул. „Княз Александър Дондуков“ 57Е, София Център

Няма коментари:

Публикуване на коментар