петък, 27 декември 2019 г.

Как се ползват очила за Виртуална реалност




Бъдещето вече е тук.

За Пазар имоти, 2020-та ще бъде година на VR технологиите.
Отворете Гугъл Карти. Включете опция "Сателит". Изберете място, което искате да разгледате. После, вижте, на картината вдясно, под компаса, има символ за промяна на наклона на изгледа. Включете промяната. Изберете ъгъла и натиснете бутон Ctrl. Докато натискате бутон Ctrl движете картината, с левия бутон на мишката.
БРАВО !
Вие гледате Пълна Триизмерна Картина в Гугъл Карти !
Поздравления, Вие сте в Пазар имоти на Новото десетилетие 2020-2030 година!
Broker360 предлага пълна гама VR услуги при покупка, продажба, наемане и даване под наем на апартаменти, офиси, магазини, заведения.
Елате в офиса на Broker360 и ще разберете как може да ползвате Виртуалната раелност, който ще създава модерния Пазара имоти.
Като пионери в тази област помагаме на собственици на имоти да се запознаят с новите технологии и да разберат как наематели и купувачи правят Виртуални огледи, за да пестят времето си.

За клиентите на Broker360 над 60 годишна възраст има специална програма за помощ: VR50plus, VR60plus и VR70plus.
Ако Ваши близки- пенсионери дават под наем имоти в София, обадете ми се. Или те ще дойдат, когато е хубаво времето в офиса, или аз ще отида където им е удобно за да покажа как ще ползваме VR технологии в тяхна полза.
Имаме специални услуги за клиенти Трета възраст. Имаме опит. Знаем как да показваме сложни технологии на разбираем за възрастни хора език.

Владимир Йосифов,
v.yosifov@broker360.bg.; +359 895 417 497,
Viber или чрез опцията обаждане в съобщения на facebook/Mestopolojenie.Sofia.
Агенция за имоти Broker360°
Офис телефон: +359 88 681 4050
Адрес: бул. „Княз Александър Дондуков“ 57Е, https://broker360.bg/

#Insta360ONESofia ‪#bobovrz4 #VRlive #Broker360 #VrLOG #VRvideo #VR #TrustedPhotographer #VR50plus #VR60plus #VR70plus #VRочила #ВиртуалнаРеалност #ОчилаВиртуалнаРеалност #наемодатели #продавачи

#София #апартаменти #офиси #магазини #заведения #брокер #имоти #наеми #цени #Лозенец #Хладилника #КръстоваВада #НПЗХладилника #съвети #въпроси #отговори #КакСеПолзватОчилаВиртуалнаРеалност

Няма коментари:

Публикуване на коментар