неделя, 2 юни 2019 г.

.......... СЕГА Е ВРЕМЕ ЗА АНАЛИЗ ..........

Лятото ще мине бързо и скоро ще започне борбата за Местна власт.
От Местната власт зависи качеството на живот!
Важно е Бранш имоти да се отърси от страха и да посочи изявени експерти имоти, които населението да избере за Градски съветници. Много е важно !
.......... СЕГА Е ВРЕМЕ ЗА АНАЛИЗ ..........
За коя партия гласуват собственици на скъпи имоти ?
Ако тези собственици не гласуват за градските десни ще означава, че десните гласуват за други политици.
Когато говорим за #корупция е важно да се знае за кой и защо гласуват собствениците на скъпи #имоти. Ако собственици на скъпи имоти гласуват за партии, които са искали, искат и ще искат Национализация има нещо странно.
Само корупция може да обясни защо собственици / #продавачи и #наемодатели / на скъпи имоти не искат да има дясно управляние !
Само корупция може да обясни защо #наематели на скъп #офис#магазин или #заведение не искат дясно управление !
Дясно управление не може да се очаква от леви политици.
Левите политици трябва да се грижат, искат или не искат, за наемателите на #жилища. Всяко действие на ляво управление води до намаляване на наемите за жилища, което, за известно време, радва много наематели.
Поради тази причина, Община Париж публикува коректна информация какви хора живеят във всеки район на френската #столица. За кого гласуват. От коя партия е кмета на района. Каква е политиката на Кмета на района. Колко са бедните, кfлко са необразованите, колко са безработните, колко са бежанците, какъв е средния доход на #жителина района и още и още .
#Информация !!!
Когато има коректна информация е трудно да бъдат подведени избирателите. #Анализ на последните #избори показват, че става все по-трудно защото има все повече информация.






Няма коментари:

Публикуване на коментар