неделя, 1 ноември 2020 г.

Гугъл Карти маркетинг на местоположение площад "Джузепе Гарибалди", София

Във време на пандемия и борба с COVID19, района на площад "Джузепе Гарибалди" е добро място за живот.

Да, тук, в центърана София наемите на апартаменти са високи, но и удобствата са големи.
Само на няколко минути е Градската градина, метростанция, пешеходна зона, градска среда, европейска атмосфера. Магазините и заведенията са с висока степен на защита от коронавируса.
Виждал съм как екипът на ZOYA дезинфекцира магазина и масите на площада.

Големият брой заведения, в района, позволява бърза доставка на топла храна и напитки. Всеки път, когато минавате край заваденията откъдето поръчвате храна наблюдавайте как персонала се пази от вируса убиец. Ако екипът се пази - ще пази и вас, когато поръчвате доставка.

Когато минавате покрай доставка на продукти - гледайте дали доставчиците спазват мерки за защита на персонала на заведието откъдето поръчвате храната си.

Да, изглежда, че това са дребни неща, но времената са странни. Опасността не се вижда и всеки от нас е добре да се оглежда за неща, които доскоро гледахме само по филми.
https://local.google.com/place?id=8232426389368053873&use=posts&lpsid=7209835006887629056
Четете отзивите в Гугъл Карти!
Обърнете внимание кои магазини и заведения показват снимки и видео за спазване на мерките за защита на персонал и клиенти.
Гугъл Карти е Социална медия !
Много хора, все още, приемат, че това е карта, но не е така. В Гугъл Карти има публикувани хиляди профили на малък и среден бизнес, където клиенти, партньори, приятели и врагове пишат отзиви.

Ако имате нужда от помощ - обадете се.
#Garibaldi #Sofia2020

Няма коментари:

Публикуване на коментар