вторник, 13 октомври 2020 г.

Екип от заклети експерти да разследват спрени знакови строежи !

 Има ли наказани ?

Команията не ме интересува. Има виновни и в Общината, и в Строителен надзор, и в Министерството, а сигурно и на други места.
Има ли наказани виновници за спиране на строежа ?
Спиране на знаков строеж е престъпление към града!!!!
Който е издал разрешенията, който е мълчал за нередности, ако е имало такива, който е гледал и взимал торбите, който е пътувал в топли страни за да подпише, който е изпратил детето си да учи в чужбина за да мълчи, трябва да бъде изваден от Системата и никога повече да не може да участва в такова престъпление.
Независимо от причината за спирането на строежа - това е лош знак за града ни.
Не трябва да се допуска старт на строеж с проблемни документи !
В България трябва да има екип от независими, заклети, експерти, както е във въздухоплаването, които да разследват, да това е точната дума, да разследват причините за спиране на важни строежи и да посочват виновните !
Сградата на мястото на изгорения цирк колко години ще бъде замразена ?
Някой е извършил престъпление. Този някой не трябва никога повече да има право да подписва документ, който да причини проблеми на град в България.
Може да работи каквото иска, но не с пари от данъци и такси на гражданите !
Партиите мълчат. Никой не предлага решение. Не искат разследващ екип от заклети експерти. Защото искат децата им да учат в чужбина. С приятелски пари.
Изборите ще дойдат и ще отминат. Новите политици ще си купуват евтини апартаменти и ще подпомагат строежи с едно наум... Децата им ще си учат в чужбина.
Да живее Републиката!

Няма коментари:

Публикуване на коментар