четвъртък, 21 май 2020 г.

Тристаен апартамент бул. Прага 9



Апартаментът е след основен ремонт и по време на Извънредните мерки за борба с Covid-19 не е ползван от никой.

Сградата на бул. Прага №9 е "стара тухла" от 1970-та година, с добре поддържани общи части: стабилна външна входна врата, ново табло за електромери, нова дограма, чисто стълбище и работещ домофон.
Апартаментът е близо до Петте кьошета и новата метростанция "Баня Мадара". Наблизо са спирките на градски транспорт. 
Пред сградата има велоалея, а велосипедите може да бъдат съхранявани в мазето към апартамента.

Посочената площ е 67 кв.м., чисто, като в този апартамент няма нито една педя загубена площ. 
Този апартамент може да е отлично жилище за работеща двойка. 

Докато правите виртуален оглед ще може да се уверите колко удобно е това жилище. Като е ясно, че сметките за подобен апартамент са доста по-ниски от много други на пазара.

Разпределението е : 
Входно антре, врата към баня и тоалетна, врата към Детска или Работна стая /домашен офис или детска стая/ вход към хол с екипирана американска кухня, трапезария, дневна с прозорец към голям двор, преход от хола към спалня.

Апартаментът е след основен ремонт. Нови подови настилки, нова баня с тоалетна, нови дограми, нова солидна входна врата. 
Всички мебели са нови. 
В двете стаи има голяма площ вградени гардероби и шкафове за всичко необходимо за удобен живот. 
В голямата спалня има двойно легло, а в малката стая има Работно място и разтегателен диван и телевизор с голям екран за разговори с колеги и клиенти. 
Двете стаи са с поглед към булеварда. 

Всички уреди са нови. 
Кухнята е екипирана с удобни шкафове, голям хладилник, керамични котлони, фурна, миялна, пералня, удобна мивка, плот за готвене, 

Апартаментът има парапет на прозореца към хола, което позволява да ползвате отворения прозорец като балкон. Помислено е за всичко. 
Само на няколко крачки от сградата има парк, където може да обядвате, да се разходите, да се срещнете с приятели. В този апартамент не се чувства липса на балкон. 

Ключовата дума е #УДОБСТВО.

Огледите са Виртуални за да се спазят мерките на Извънредното положение. Ако имате въпроси, ще Ви предоставя още снимки, и плоски, и 360 градуса, още видео 360 градуса, 3D разпределение на апартамента - matterport,  още информация и ще отговоря на въпросите Ви.

Агенция Broker360 работи само с едната страна по сделката. Наемателите не дължат комисионна на Брокер360.

Няма коментари:

Публикуване на коментар