неделя, 3 май 2020 г.

Как се разглежда снимка 360 градуса ?

Днес публикувах в https://www.localguidesconnect.com/:

"Здравейте, в екипа на фирмата аз отговарям за обяснение на хора над 50, над 60 и над 70 години, как се разглеждат снимки 360 градуса и видео 360 градуса. Много от хората, с които говоря по телефо
н, не знаят как се разглрежда цялата картина. Дори не знаят, че снимката е 360 градуса.
Някои хора се срамуват да питат.
Разказвам, че ако има символ за снимка или видео 360 градуса, те трябва да участват като движат с пръст по екрана на телефона или с курсор на мишка изображението за да видят 360 градуса картина.

Моля, ако имате опит - помогнете ми !
Моля, дайте ми съвет как да обяснявам по-ясно, на възрастни хора, какво е 360 градуса снимка и как се разглежда Виртуален тур.
Работя в атенция за недвижими имоти и показваме имотите с 3D разпределение, с 360 градуса снимки и видео 360 градуса. Възрастните хора дори не подозират колко голяма е промяната в двата вида снимки. Не разбират, че младите хора разглеждат оферти на имоти като ползват пълен триизмерен изглед на Гугъл Карти за да видят адреса и сградата, а апартамента го разглеждат с Виртуален тур.
Участвам в уебинари и слушам по-умни от мен хора. Опитвам се да намеря думи и идеи за да обяснявам по-добре на възрастни хора какво е Виртуална реалност и как се снима 360 градуса снимка, как се завърта, как работят програмите, как се публикува, как се разглежда.

Благодаря Ви, предварително!
Пазете се!
Бъдете здрави!

Владимир Йосифов, София, България,"

Няма коментари:

Публикуване на коментар