вторник, 14 април 2020 г.

Препоръки

Bogdan Bogdanov:
"По повод поста на моя приятел Vladimir Yosifov...
Предлагам, наемодагелят, да има калцуни за хората дошли на оглед и за брокера, да има един дезинфектанти на входа на жилището, офиса или др. и също така моля, настойчиво, хората идвайки на огледа, да бъдат с маски. После, след огледа, наемодателят проветрява и при желания, в шише от стар изпръскан парфюм, може да се сложи спирт и докосваните места да дезинфектира."
#имоти #CoVit19 #оглед #апартамент #ОнлайнПазарНаеми #ИзвънредниМерки #Сигурност #ДобриПрактики #Съвети #Отговорност #Уважение #правила #дезинфекция #препоръки #идеи 

1 коментар:

  1. Помолих приятели да дадат съвети на наемодатели за предпазване от заразяване с корона вирус по време на оглед, ако им се налага да отдават обзаведен апартамент във време на Извънредно положение.
    Рискът е сериозен, но има хора, които се налага да сменят жилището си за да имат Работна стая или Домашен офис. Има хора, които се налага да наемат обзаведен апартамент и е добре да има съвети за предпазване както на кандидатите, брокерите и наемодателите.
    Да, има Онлайн Пазар Наеми. Да, рекламата на имота може да е онлайн, Виртуален оглед, Онлайн срещи между наемодател и брокер, между брокер и кандидат - наемател, между наемодател и бъдещи наематели.
    Но, все пак, един оглед може и да се наложи.
    Все още няма изградена Процедура. Различни агенции използват различни нива на защита.
    А, всъщност, възможно е наемодател да не ползва услуги на агенция и да организира множество огледи на живо. Тези наемодатели имат нужда от съвети, особено ако са в рискови групи и рискова възраст.
    Благодаря на всички, които споделят съвет !
    Благодаря на всички, които споделят съвети със свои близки и така спасят човешки живот !
    #ДоСкоро

    ОтговорИзтриване