неделя, 23 февруари 2020 г.

м2 или м3 ? За всеки имот е различно. Вижте текста:

В Бранш имоти има експерти, които се опитват да убедят брокерите на имоти да публикуват площта в м3, а не в кв.м. Или поне да добавят и м3 на части от имота.
Аз смятам, че това е полезно за офиси, за магазини, за складови помещения, за сервизни помещения.
За този офис е подходящо защото височината на помещенията позволява използване на цялото пространство .
Ако се поставят шкафове - високо, горе, ще се освоби пространство за още бюра или работни плотове.
Офисът е много подходящ за Архитектурно бюро. Височината позволява да се поставят горе, високо над главите на екипа греди, релси, тръби или по друг начин поставки за тубуси. Както за архив на планове, така и за тубуси по актуални проекти.
Когато тубусите са горе, високо над главите на екипа, ще има място за огромния шкаф с плот за планове.
Някои архитекти работят прави пред огромни работни плотове. До тях е печатащото им устройство. Свикнали са до работния им плот да има етажерка за папки. За да има място и за висок стол за подпиране и посядане е необходимо много място.
Удобното Работното пространство за един архитект е огромно, в сравнение с останалите професии.
Височината е полезна и за компании предлагащи счетоводни услуги. За адвокатски кантори. За вносители на стоки. За рекламна агенция.
Горе, високо над главите на служителите, може да има архив, може да се пазят мостри, може да се съхранява всичко, което в офис с по-малка височина ще трябва да се поставя в шкафове, които ще заемат огромна работна площ.
Височината в този офис позволява, в приемната да има столове за почивка на екипа. А терасата ще бъде ползване за хранене, почивка, срещи с клиенти.
Собствениците са предвидили, екипа, да се ползва терасата и когато вали. Затова терасата на офиса е разделена на две и за екипа има малка част с козирка.

Няма коментари:

Публикуване на коментар