понеделник, 15 февруари 2021 г.

Това е невероятен ход !

 Онлайн, онлайн, онлайн. 
https://local.google.com/place?id=8232426389368053873&use=posts&lpsid=6956316943190785767

Навсякъде чуваме тази дума. Да, част от живота ни вече е онлайн.
През последните 12 месеца, време на страх, ограничения, загуби, стрес не се говореше за една част от населението - наемодателите на бизнес площи. Пандемията удари наемодателите на заведения, офиси и магазини. Няма програми за защита на наемодатели.
Наемодателите на бизнес имоти ще трябва да разчитат само на себи си. Ако решат да се погрижат сами за имота си - може да използват Google Maps.
Добрият наемодател избира добър наемател. В бъдеще, успешните наемател и наемодател ще бъдат онлайн партньори в профила на имота в Google Maps. Няма значение дали профилът в Гугъл Карти е на имота на наемодателя или на бизнеса на наемателя. Двете страни ще спечелят ако са партньори. Ако имат права да администрират профила.
Това е невероятен ход !
Гугъл Карти разрешава наемодател да има право да чете и пише в бизнес профил на наемателя. Както и наемателят има право да пише и чете в профила на нает имот, публикуван от наемодателя.

Добрият наемател на заведение, магазин и офис спазва законите, правилата, мерките за борба с коронавируса. Добрият наемател би се радвал наемодателя да рекламира имота си и когато е отдаден под наем.
Тоест, рекламирайки онлайн имота си, наемодателят помага на добрия наемател и договорът за наем може да бъде продължаван много години.
#ГугълКартиМаркетингСофия
#GoogleMapsLocalBusinessMarketing

Няма коментари:

Публикуване на коментар