понеделник, 8 юни 2020 г.

Как е в чужбина ?

Как е в чужбина ?
Защо никой не попита какви Местни данъци и такси ще плаща комплекса ?
Готино е да се протестира, но трябва да се плащат данъци. Данъци. Догано си построил яхтен кей. Добре. Да протестираме. Ама, ако изхранва 2-3 села с платените местни данъци и такси какво правим ? Иначе, тези села, ще плащат на пощаджийка, кмет, чистачи и т.н. от платените в Лозенец местни данъци и такси.
Това защо е толкова трудно за разбиране ?



Преди време, публикувах статия, със снимки, как Община Тулон подарява, ПОДАРЯВА, огромна площ, нос, Кап Бран, на човек, който дори не е жител на града.
УСЛОВИЕТО е да си направи една къща, на най-хубавото място, и да създаде план, който Общината да плати, за да бъде облагородена скалата, а, забравих, че става въпрос за скала, дори трева не е имало. Та, този мъж, да си построи къща, да изготви план, който Община Тулон да одобри и да рекламира мястото на хора с пари, които искат да си построят къщи, да построят улица/улици, да създадат тераси за парк и озеленяване, да изгребат скали и да построят голям паркинг, да има стълби към морето, да насипят огромни скали и да изградят изкуствени плажЧета.
Да продължавам ли ?
Цената на терените е 1 евро. Важно е какво ще направят за изграждане на квартала и колко Местни данъци и такси ще плащат за имота, който ще придобият.
Организаторът не печели и един франк от сделките. Доброволец е!!!!
Почетен жител на град Тулон.

Забравих да добавя нещо. Толкова хубаво е станало, че при даване под наем и продажба на къща в този квартал !!! Общината трябва да одобрява наемателя / купувача !!!
Разбирате, нали ?

С Местните данъци от този квартал, ДНЕС, град Тулон, плаща на ЕвроВия да прави ремонти на улици и тротоари. Град Тулон има пари за поставяне на БЕЗШУМЕН асфалт.

Местни данъци и такси.
Приятели, това е основата за да има Държава.
Ако хората не плащат реабни местни данъци и такси имаме страна, както пееше Емил Димитров...

Поздрави,

Няма коментари:

Публикуване на коментар