понеделник, 6 януари 2020 г.

Метростанция Орлов мост

Скоро ще бъде отворена и Станция 08-III - Княжеска градина.
Районът около ул. Цар Иван Асен II ще стане търсено място за живот и бизнес.
Тази част на Центъра не се рекламира достатъчно !
https://goo.gl/maps/DhdfHy8xLn9PS3TJ9
След старта на Трети лъч на Софийското метро ще стане ясно на всички в българи, и тук, в България, и по света, че около Метростанция Орлов мост е удобно да се живее.

В района живеят възрастни софиянци. Интелигентни, образовани хора. Всеки понеделник от 12:00 часа обяснявам на хора от моето поколение и по-стари от мен как се прави снимка360, панорамна снимка, как се снима видео360 и какво е Виртуална реалност. Обяснявам как може да се разглежда пълен триизмерен изглед в Google Maps. За хора над 60-65 годишна възрас, особено ако са наемодатели, е много полезно.
Ако имате въпроси: пишете ми или се обадете.
v.yosifov@broker360.bg.; +359 895 417 497

Ако искате да преживеете разглеждане с VR очила на панорамни снимки публикувани в Google Street View обадете се.
Елате в офиса, или ми кажете къде да дойда с очила за да покажа на Вас или Ваши близки как се ползват новите технологии на Пазар имоти.
Ще продължа да публикувам снимки и видео на площад Орлов мост .
Доскоро, 
#Insta360ONESofia #VRlive #Broker360 #VrLOG #VRvideo #VR #TrustedPhotographer #VR50plus #VR60plus #VR70plus #VRочила #ВиртуалнаРеалност #ОчилаВиртуалнаРеалност #наемодатели #продавачи

#София #апартаменти #офиси #магазини #заведения #брокер #имоти #наеми #цени #Лозенец #Хладилника #КръстоваВада #НПЗХладилника #съвети #въпроси #отговори #КакСеПолзватОчилаВиртуалнаРеалност 

Няма коментари:

Публикуване на коментар