понеделник, 18 ноември 2013 г.

Броени дни остават до откриването на Немски Коледен Базар София 2013

Броени дни остават до откриването на Немски Коледен Базар,
а коледното ни градче вече се оформя в Градската градина.
Vladimir Yosifov:
Здравейте Deutscher Weihnachtsmarkt Sofia,
благодаря Ви за Немските Коледни Базари в София !
Дами и господа, последните дни в София показаха, че Коледа 2013 може да е много гореща.
Моля Ви, опитайте да организирате Немския Коледен Базар - София да бъде около Паметника на Цар Освободител, пред Главния вход на Парламента.
Коледните Базари в Германия имат 600 годишна история, а това предполага, че Вие и Вашите предци шест века са имали ясна и смела позиция.
Според експерти хилядите полицаи, които охраняват София са хора, които не познават живота в столицата и затова са толкова груби към протестиращите.
Немският Коледен Базар - София 2013 ще даде възможност на политици, протестиращи и полицаи да пият по едно кафе като приятели и да разгледат снимки на Немски Коледни Базари от тежки за Германия години. Личният пример е Много, Много силен и вярвам, че ще намали риска от провокации по време на Коледните празници.
Благодаря Ви предварително !
Благодаря на Посолството, служителите и семействата ви !
Весела Коледа и Щастлива Нова година !

Вижте :
Немски Коледен базар в София 2012 За Коледа 2012 година на площада пред Народния театър в София Негово превъзходителство посланика на Република Германия г-н Матиас Хьопфнер и Негово превъзходителство посланика на Република Австрия г-н Герхард Райвегер откриха втория германо-австрийски Коледен базар в София.

Владимир Йосифов
Владимир Йосифов

Няма коментари:

Публикуване на коментар