събота, 30 ноември 2013 г.

Deutscher Weihnachtsmarkt, Sofia 2013



Немски Коледен Базар - София 2013 отново предлага вкусни храни и напитки.
Мястото определено в Градската градина, на мястото на Мавзолея, срещу Двореца вече е малко.

Weihnachtsmärkte in Berlin | Foto: dpa

Deutscher Weihnachtsmarkt, Sofia има нужда от по-голяма площ !


Ще се радвам догодина Немският Коледен Базар да е на мястото на Платения паркинг пред Двореца . Проблемът на Немските Коледни Базари в София е липсата на маси, където да се срещат приятели и роднини . Липсата на маси и нагъчкването на къщичките принуждава хората да хапват бързо и да си тръгват за да може следващите да има къде да сложат чашата и чинийката си .


За Коледния Базар 2013 в София има 22 къщички, а в Нюрнберг са 180 къщички и много място за всички, които искат да се радват с близките си на любимите лакомства докато избират малки подаръци.
Успехите на участниците радват организаторите на Немският Коледен Базар в София. През цялата година има търсене на качествени сладкиши Cakey Bakey. Софиянци вече търсят вкусни питки, сандвичи, наденички, печени меса, вкусни гарнитури, ароматни напитки и ...

Снимки и коментари: Владимир Йосифов, BriagNews

Сцената е соц.иален PRоект, въпреки, че соц.иално слаби хора не могат да си позволят да пазаруват тук. Силният звук на идиотски детски песнички вместо класическа коледна музика и песни е неPRиемливо . Някой се страхува от Коледният Базар и не иска да бъде създадена европейска атмосфера .
Разбираемо е .


Трябва да има празнична атмосфера за да дойдат и хора, които през останалите 11 месеца не купуват качествени храни и сладкиши. 
Немският Коледен Базар е място, където учим децата си какво трябва да ядат в училище ...

Благодаря на Кметството на София !
Благодаря на организаторите и участниците !
Весели празници !

Владимир Йосифов
Владимир Йосифов

Няма коментари:

Публикуване на коментар