понеделник, 12 август 2013 г.

Учителят Джейми Оливър

Коментар и снимки: Владимир Йосифов, BriagNews


Снимките показват АПТЕКА в Лондон, където има огромен щанд със здравословни храни .  Клиентите купуват храни от аптеката и отиват да хапнат в близката градинка .

Този млад човек разбра, че чрез храната може да се промени Обществото .
С помощта на  Джейми Оливър  Великобритания променя начина на хранене на децата, а чрез децата Джейми показа на милиони хора как да се радват на живота си .

Много преди кризата да удари Световната икономика  Jamie Oliver  стартира проект Министерство на храните . Джейми и приятели отделят голяма част от живота си за да вдъхновят милиони да се хранят здравословно и да запазят значителна част от парите си .

Преди много години Баронеса Маргарет Тачър организира обучението на домакини  как да създават и спазват семейният бюджет .
Великите личности имат нужда от подкрепа на Обществото .
Великобритания оцени Джейми Оливър и се радва на успехите му .


"Джейми  е собственик и основател на ресторанта Fifteen, в който обучава младежи в затруднено социално положение, криминални досиета, а също и с дислексия.
Самият Оливър има дислексия, а първата си книга, както сподели неотдавна пред "Индипендънт", е прочел наскоро."

Петнадесет е фондация от бъдещето . Представяте ли си колко напред е Обществото във Великобритания за да може зрителите на ВВС да обявят "знаменитият кулинар  за "Най-вдъхновяващата политическа фигура на 2005" .
Владимир Йосифов

Няма коментари:

Публикуване на коментар