сряда, 14 август 2013 г.

Солидарността е сила !

Възможно ли е бедни и богати да бъдат солидарни ?
Коментари и снимки : Владимир Йосифов, BriagNews
Днес Франция е в ужасна криза .
Тежестта е усилена от желанието на някои да видят гордите французи как ядат прораснали картофи и лигаво зеле и да пият вода от чешмата вместо вино от мазъта .
Солидарността между бедни и богати може да спаси Франция .
Експерти следят дали френските политици ще искат да увеличат непоносимостта между бедни и богати или управляващите ще работят за обединяване на Нацията срещу общият враг - скритите емигранти .

Франция не признава официално, че в страната има няколко милиона скрити емигранти . Скрити емигранти са тези които се крият и работят при роднини или приятели. Тези хора се ползват от правата, които имат ятаците им и така крадат от данъците и осигуровките на работещите и помощите за безработни .
Има французи, които искат да има мобилни групи от полицаи с инспектор от Службата за борба с нелегалната имиграция .
Франция има богат опит с мобилните групи - полицаи с митничар . Тези групи принуждават всички да плащат данъци и акцизи и спират кражбите на вино .
Когато патрулиращият екип спре автомобил за проверка инспекторът от Службата за борба с нелегалната имиграция да поиска от полицаите да бъде арестуван нелегалният емигрант, а данъчните да проверят и наказажат ятаците му .
Много скоро ще се почувства ефект от засиленият контрол . За няколко месеца ще бъдат изгонени хиляди лица, които източват бюджета .
Страхът от изгонване ще накара скритите емигранти и ятаци да плащат данъци и осигуровки с фалшиви документи за самоличност, както е в други страни ...

На всички е ясно, че през следващите години милиони от Северна Африка ще опитат да отрежат парченце от баницата на Европа. Те са солидарни със своите сънародници във Франция и не се интересуват от правата на данъкоплатците .
Ако французите не се обединят в борба срещу нелегалните емигранти Франция ще поеме по пътя на Италия .
---
Солидарността е сила !
Това е лого на Застрахователна компания MACIF .
Да,  MACIF  е изградила платформа за ползване на услуги и от бедни, и от богати французи .

Защо коментирам така снимките ?
Защото във Франция Застрахователният бизнес участва при определяне важните проблеми на Обществото . Интересите на застрахователите са интереси и на десетки милиони французи .
Обедняване на Нацията ще доведе до обедняване на клиентите, което ще доведе до фалит на Застрахователните компании .

Непознаването на живота в Стара Европа дава основание на български политици да твърдят, че Съдебната система е НАЙ-ВАЖНА .
ТОВА не е вярно !!!
Застрахователният пазар е по-важен от Съдебната система защото Застрахователните компании гарантират правата на гражданите, а не съдии - парашутисти .

Мозъчният тръст, който организира Прехода в България беше наясно с това и лиши РБългария през първите 10-15 години на преход от ИСТИНСКИ Застрахователен пазар . Рекетьорските банди корумпираха съдиите и унищожиха мечтите на милиони българи за добър живот в цивилизована държава защото не бяхме солидарни .
Солидарността е сила !!!

Владимир Йосифов

Няма коментари:

Публикуване на коментар